Verhuur

Verhuur zonder service

Wij verhuren de activiteitenruimte (46 m2) aan groepen die een aantal dagdelen in de week eigen activiteiten willen ontplooien. Ben je met een groep op zoek naar een plek waar je een aantal dagdelen in de week bij elkaar kunt komen? Neem dan contact op met ons.

Ben je op zoek naar een of meerdere ruimtes voor een vergadering, presentatie of een feest? Wij hebben twee ruimtes ter beschikking van 46 m2 en een keuken van 10 m2. Voor geluidsarme bijeenkomsten kunnen ook de buitenkeuken en de tuin gehuurd worden. Kijk hier voor meer informatie zoals prijzen en voorwaarden.

Verhuur met service

Staat er een teamoverleg, een vergadering of een bedrijfsuitje voor de deur? Behoefte aan een bijzondere locatie met overheerlijke en gezonde catering.. al dan niet in combinatie met een creatieve cursus, een workshop moestuinieren, een yoga~ of pilates les? Neem contact met ons op en samen stellen we een programma samen dat het beste bij jullie groep past. Maatwerk dus.

In de zomermaanden is vooral onze tuin bijzonder aantrekkelijk. Er staan strandstoelen, er is een vergaderplek onder de wilgenkoepel en er is een jeu-de-boules baan voor de tussentijdse ontspanning. Een korte wandeling door de tuin waarbij men zowel van de natuur als van de kunst kan genieten is ter onderbreking van een vergadering altijd meegenomen. Daarna verloopt het overleg gegarandeerd tien keer vlotter!