Financiën

De kosten voor de CultuurWerkplaats Tarwewijk werden de afgelopen jaren door een wisselende groep fondsen (gemiddeld 60%), door gemeentelijke subsidies (gemiddeld 20%) en met eigen inkomsten (gemiddeld 20%) gedekt.
De volgende fondsen en stichtingen zijn wij voor hun ondersteuning zeer dankbaar:
Bevordering Maatschappelijke Dienstverlening, CBK Rotterdam, Fonds DBL, Daniel van der Vorm, DeltaPort Donatie fonds, DOEN, Elise Mathilde, Fiep Westendorp, Jeugdbescherming Rotterdam, Kans Fonds, Kindertehuizen, Van Der Mandele, NUT, Ondernemersbelangen Rotterdam, Oranjefonds, Prins Bernard Cultuurfonds, Rabobank, Solidarodam, Swart van Essen, Verhagen, Volkskracht, VSB, De Zaaier, Zuidzijde.

Ons doel is de vaste lasten uit eigen inkomsten de betalen. Hiervoor hebben wij een bedrijfsplan uitgewerkt en zijn wij in 2020 begonnen met de omzetting ervan . Dat dit in het corona-jaar niet volgens plan is verlopen moge duidelijk zijn. Maar wij geven niet op, we hebben ons bedrijfsplan aangescherpt en werken er hard aan om ons doel alsnog te bereiken, ook duurt het wat langer dan gewenst. Onze sociale onderneming heeft de naam Het Wilde Groen , bezoek onze website!

Lees hier ons bedrijfsplan en bekijk hier onze pitch.

Onze jaarrekeningen kunnen hier gedownload worden:
Jaarrekening-2021_CWT.pdf
Jaarrekening-2020_CWT.pdf
Jaarrekening-2019_CWT.pdf
Jaarrekening-2018_CWT.pdf
Jaarrekening-2017_CWT.pdf
Jaarrekening-2016_CWT.pdf
Jaarrekening-Zuidzijde-2014.pdf