Financiën

De kosten voor de CultuurWerkplaats Tarwewijk werden de afgelopen jaren door een wisselende groep fondsen (gemiddeld 60%), door gemeentelijke subsidies (gemiddeld 20%) en met eigen inkomsten (gemiddeld 20%) gedekt.
De volgende fondsen en stichtingen zijn wij voor hun ondersteuning zeer dankbaar:
Bevordering Maatschappelijke Dienstverlening, Fonds DBL, Daniel van der Vorm, DeltaPort Donatie fonds, DOEN, Elise Mathilde, Fiep Westendorp, Jeugdbescherming Rotterdam, Kans Fonds, Kindertehuizen, Van Der Mandele, NUT, Oranjefonds, Prins Bernard Cultuurfonds, Rabobank, Solidarodam, Swart van Essen, Verhagen, Volkskracht, VSB, De Zaaier, Zuidzijde.

In de tweede helft van 2018 hebben wij samen met andere zelforganisaties uit Nederland deelgenomen aan het coachingstraject van LSA en KNHM. Onderdeel van deze coaching was het ontwikkelen van een bedrijfsplan. In een pitch hebben wij onze plannen toegelicht. Voor deze pitch hebben we de 1e prijs en voor onze plannen de 2e prijs gewonnen. Hierdoor kunnen wij ook in 2019 verder begeleid worden bij het uitwerken en omzetten van ons verdienmodel. Ons streven is om vanaf 2020 een duidelijke stijging van de eigen inkomsten te verwezenlijken.

Lees hier ons bedrijfsplan en bekijk hier onze pitch.

Onze jaarrekenigen kunnen hier gedownload worden:
Jaarrekening-2017_CWT.pdf
Jaarrekening-2016_CWT.pdf
Jaarrekening-Zuidzijde-2014.pdf


Prijsuitreiking na het winnen van de eerste en tweede prijs