Verhuur

VERHUUR ZONDER SERVICE

Wij verhuren de activiteitenruimte (46 m2) aan groepen/personen die een aantal dagdelen in de week eigen activiteiten willen ontplooien. Ook is deze ruimte te huur voor (geluidsarme) feesten, vergaderingen, presentaties of andere bijeenkomsten.

Kijk hier voor meer informatie zoals prijzen en voorwaarden en bekijk hier de huurovereenkomst.

VERHUUR MET SERVICE

Staat er een teamoverleg, een vergadering of een bedrijfsuitje voor de deur? Behoefte aan een bijzondere locatie met overheerlijke en gezonde catering.. al dan niet in combinatie met een creatieve cursus, een workshop moestuinieren, een yoga of pilates les? Neem contact met ons op en samen stellen we een programma samen dat het beste bij jullie groep past. Maatwerk dus.

In de zomermaanden is vooral onze tuin bijzonder aantrekkelijk. Er staan strandstoelen, er is een vergaderplek onder de wilgenkoepel en er is een jeu-de-boules baan voor de tussentijdse ontspanning. Een korte wandeling door de tuin waarbij men zowel van de natuur als van de kunst kan genieten is ter onderbreking van een vergadering altijd meegenomen. Daarna verloopt het overleg gegarandeerd tien keer vlotter.