Verhuur

VERHUUR ZONDER SERVICE

Ben je op zoek naar een ruimte om af en toe of regelmatig met een groep mensen bij elkaar te komen? Gewoon om met elkaar te kletsen, om les te geven of een workshop aan te bieden. Bij ons kan dat. Wij bieden jou een ruimte aan waar plek is voor 25 personen.

Voor een enkele keer rekenen we € 50,- per uur, huur je regelmatig 1 keer per maand dan wordt het € 40,- per uur, wil je elke week gebruik maken van onze ruimtes dan rekenen we slechts € 30,- per uur. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Interesse? Neemt u dan contact op met Karin

VERHUUR MET SERVICE

Staat er een teamoverleg, een vergadering of een bedrijfsuitje voor de deur? Behoefte aan een bijzondere locatie met overheerlijke en gezonde catering, al dan niet in combinatie met een creatieve cursus, een wijkwandeling of een yogales? Neem contact met ons op en we stellen een programma samen dat het beste bij jullie groep past. Maatwerk dus.

In de zomermaanden is vooral onze tuin bijzonder aantrekkelijk. Er staan strandstoelen, er is een overdekte vergaderplek onder de wilgenkoepel en er is een jeu-de-boules baan voor de tussentijdse ontspanning. Een korte wandeling door de tuin is ter onderbreking van een vergadering altijd meegenomen. Daarna verloopt het overleg gegarandeerd tien keer vlotter.

Onze prijzen globaal: Zaalhuur per uur: € 60,- excl. btw en thee/koffie/koekje, lunch per persoon vanaf: € 12,-